top of page
FORT ZON DAG april

Elke laatste zondag van de maand een mix van alle activiteiten die we herbergen. Kom ontdekken wat er allemaal te beleven is OP HET FORT!

zondag 24 april 2022

08:30

-

19:30

FORT ZON DAG april

Van 11.00 tot 17:30 openen we elke laatste zondag van de maand de deuren voor toneel, zang, dans, keramiek, fotografie, boeken, muziek, cabaret, poëzie, schrijven, tekenen, schilderen, beeldhouwen, filosoferen, verhalen vertellen, wandelen, fietsen, eten, kletsen. Of we vragen een beroemde dichter of landelijk bekende kunstenaar aan te schuiven. En vanaf 15:00 tot ongeveer 17:00 kun je genieten van live-muziek tijdens onze C-Fort sessies. 


Deze dag is niet geslaagd zonder goed eten en drinken natuurlijk. En dus zal Pop up Paella zorgen voor een smakelijke bijdrage. We sluiten altijd af met een bord paella. FORT ZON DAGEN vragen om traditie en dus eten we altijd wat de kok het liefste maakt. En jij mag mee-eten!


Kortom: de FORT ZON DAG op Fort Maarsseveen is een bijzonder leuk en gevarieerd evenement op de laatste zondag van de maand waarmee we gezellig uitpakken OP HET FORT. We houden de agenda op de site bij, dus kijk af en toe even wat er wordt gepland of geprogrammeerd. Reserveren is voor sommige onderdelen gewenst. Zeker als je een hapje wilt mee-eten aan het eind van de dag.


Kom vooral kijken, genieten, ervaren, meedoen, workshoppen, ontmoeten, praten, eten, koffie doen, lezen, feesten, leren, lopen, dansen, en nog veel meer!

bottom of page