top of page
Astrid ECHT in oktober

Astrid Cattel: ...iets is mooi als het echt is. Cabaret met emotie, zelfspot en herkenning van situaties uit het dagelijks leven.

zondag 9 oktober 2022

13:00

-

15:00

Lange tafel terras4.jpg

OVER ASTRID

De bevlogen theatermaakster Astrid Cattel gaat solo. De actrice acteert o.a. sinds 11 jaar als de vaste stand in van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Afgelopen 2 theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans. Astrid heeft destijds haar regionale theaterschool verkocht om nu zelf in de spotlights te gaan staan.  


OVER DE VOORSTELLING

Cabaretière Astrid Cattel heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeengebracht. Zij wordt begeleid door haar pianist. Coaching heeft Astrid van Karin Bloemen.  


Met haar teksten en muziek verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt bezoekers mee in situaties uit het leven die wij allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Maar bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een stevige knipoog naar cabaret. 


Doordat Astrid haar jaren lange ervaring en haar persoonlijke warmte èn energie voelbaar zijn in de zaal, maakt dat het geheel tot chique, charmant amusement. Met verve treedt zij sinds september ’21 op en staat zij nu met een eigen programma ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’ op de planken. 


PROGRAMMA

De voorstelling start om 15:00 met om 15:45 een pauze. Omstreeks 16:15 is het vervolg tot 16:45.  


Uiteraard ben je al eerder welkom en mag je na afloop nog lekker blijven nakletsen. Onze bar en keuken zijn geopend om het nog aangenamer te maken met een hapje en drankje.


Bij voldoende animo wordt er na afloop van de voorstelling een grote pan paella gemaakt, en een pasta met champignonsaus en gegrilde groentes (vega). Wil je mee-eten, geef dit dan door bij je aanmelding.


AANMELDEN

De voorstelling is in onze sfeervolle, maar kleine theaterzaal waar ruimte is voor maximaal 25 gasten. Meld je dus snel aan en verzeker je van een plek voor deze bijzondere voorstelling. 


Kosten

- voorstelling € 25

- paella mixta of pasta vega € 17,50.

 

Na aanmelding ontvang je een (automatische) bevestiging van aanmelding. Later volgt nog een definitieve bevestiging voor toegangsbewijzen inclusief een tikkie voor de betaling. Daarom vragen we bij aanmelding ook je mobiele nummer. Heb je geen mobiel nummer vul dan een 0 in.


bottom of page