top of page

FORT ZON DAG mei

FORT ZON DAG mei

26 mei 2024

11.00

-

17.30

Elke laatste zondag van de maand een mix van alle activiteiten die we herbergen. Kom ontdekken wat er allemaal te beleven is.

Van 11.00 tot 17:30 openen we elke laatste zondag van de maand de deuren voor toneel, zang, dans, keramiek, fotografie, boeken, muziek, cabaret, poëzie, schrijven, tekenen, schilderen, beeldhouwen, filosoferen, verhalen vertellen, wandelen, fietsen, eten, kletsen. Of we vragen een beroemde dichter of landelijk bekende kunstenaar aan te schuiven. En vanaf 15:15u tot ongeveer 17:15u kun je genieten van live-muziek van Akoestisch Jazzkwartet Vintish.

Deze dag is niet geslaagd zonder goed eten en drinken natuurlijk. En dus zal Pop up Paella zorgen voor een smakelijke bijdrage. Geniet de hele dag van een lekker hapje en drankje.

Kortom: de FORT ZON DAG op Fort Maarsseveen is een bijzonder leuk en gevarieerd evenement op de laatste zondag van de maand waarmee we gezellig uitpakken OP HET FORT. We houden de agenda op de site bij, dus kijk af en toe even wat er wordt gepland of geprogrammeerd. Reserveren is voor sommige onderdelen gewenst.

Kom vooral kijken, genieten, ervaren, meedoen, workshoppen, ontmoeten, praten, eten, koffie doen, lezen, feesten, leren, lopen, dansen, en nog veel meer!

Activiteiten op deze FORT ZON DAG

Klik voor aanmelden op de afbeelding. Indien nodig staat dit vermeld.

bottom of page