top of page
FORT ZON DAG mei

Elke laatste zondag van de maand een mix van alle activiteiten die we herbergen. Kom ontdekken wat er allemaal te beleven is OP HET FORT!

zondag 29 mei 2022

08:30

-

17:00

FORT ZON DAG mei

Van 11.00 tot 15:00 openen we elke laatste zondag van de maand de deuren voor toneel, zang, dans, keramiek, fotografie, boeken, muziek, cabaret, poëzie, schrijven, tekenen, schilderen, beeldhouwen, filosoferen, verhalen vertellen, wandelen, fietsen, eten, kletsen. Of we vragen een beroemde dichter of landelijk bekende kunstenaar aan te schuiven. 


En vanaf 15:00 tot ongeveer 17:00 kun je genieten van live-muziek tijdens onze C-Fort sessies. En daarna hoef je van ons nog niet naar huis hoor. Blijf lekker nakletsen onder het genot van een drankje en een hapje. 


Kortom: de FORT ZON DAG op Fort Maarsseveen is een bijzonder leuk en gevarieerd evenement op de laatste zondag van de maand waarmee we gezellig uitpakken OP HET FORT. We houden de agenda op de site bij, dus kijk af en toe even wat er wordt gepland of geprogrammeerd. Reserveren is voor sommige onderdelen gewenst. Zeker als je een hapje wilt mee-eten aan het eind van de dag.


Kom vooral kijken, genieten, ervaren, meedoen, workshoppen, ontmoeten, praten, eten, koffie doen, lezen, feesten, leren, lopen, dansen, en nog veel meer!

bottom of page