top of page

FORT ZON DAG mrt

FORT ZON DAG mrt

Zondag 31 mrt

11:00

-

17:30

Elke laatste zondag van de maand bruist het van de activiteiten. Workshops, rondleiding en live muziek. Deze maand Robert den Hartigh.

Elke laatste zondag van de maand openen we de deuren voor toneel, zang, dans, keramiek, fotografie, boeken, muziek, cabaret, poëzie, schrijven, tekenen, schilderen, beeldhouwen, filosoferen, verhalen vertellen, wandelen, fietsen, eten, kletsen. Of we vragen een beroemde dichter of landelijk bekende kunstenaar aan te schuiven.

Normaal gesproken is er elke maand een andere expositie, die we op FORT ZON DAG een tikje feestelijk openen. Dit keer is bij uitzondering de expositie van maart verlengd tot zondag 14 april. Dus heb je de werken van Jos nog niet gezien, kom vooral langs.

Deze dag is niet geslaagd zonder goed eten en drinken natuurlijk. En dus zal Pop up Paella zorgen voor een smakelijke bijdrage. Geniet de hele dag van een lekker hapje en drankje. Het terras direct voor het fort is een goed bewaard geheim. In de eerste zonnestralen, uit de wind, kun je er heerlijk zitten. En bij slecht weer kun je terecht in ons gezellige café.

Kortom: de FORT ZON DAG op Fort Maarsseveen is een bijzonder leuk en gevarieerd evenement op de laatste zondag van de maand waarmee we gezellig uitpakken OP HET FORT. Kom vooral kijken, genieten, ervaren, meedoen, workshoppen, ontmoeten, praten, eten, koffie doen, lezen, feesten, leren, lopen, dansen, en nog veel meer.

Activiteiten op deze fort zon dag

bottom of page