top of page
Werkplaats astrologie

Laat je persoonlijke horoscoop maken. Aan de hand hiervan verdiepen we ons in de stand van de planeten en wat dit voor jou betekent.

zaterdag 12 juni 2021

09:00

-

10:00

Lange tafel terras4.jpg

Planeten, huizen, aspecten, ascendant zijn enkele begrippen uit de astrologie. Astrologie is de leer waarin aan de standen van de planeten een betekenis wordt gegeven. We kennen de horoscoop uit de populaire kranten en tijdschriften. Hoewel ze dan niet persoonlijk voor je zijn beschreven, maar voor iedereen met dezelfde stand van de zon, herken je bijna altijd wel iets in deze voorspellingen.


Jouw ascendant toont hoe je je gedraagt in een nieuwe situatie of tegenover een nieuwe groep mensen. De stand van de zon daarentegen vertelt hoe je je gewoonlijk laat zien in het dagelijks leven. In deze werkplaats krijg je zicht op je eigen persoonlijke horoscoop en wordt er een tipje van de sluier opgelicht wat de planeten, huizen, aspecten over jou zeggen.


Om deel te nemen aan deze werkplaats meld je je aan bij jokestapper@gmail.com. Daarbij geef je naast je naam je geboorteplaats en geboortedatum en - tijd door. Ik maak van tevoren je horoscoop. 


Deelname aan de werkplaats ‘Welke informatie haal je uit je persoonlijke horoscoop’ kost € 10,-

bottom of page