top of page
Workshop keramiek

Tegeltableauzaterdag 8 mei 2021

08:00

-

14:00

Workshop keramiek

Dit is een workshop voor individuele deelnemers, maar ook voor (kleine) groepen.


We maken tegels en gaan die decoreren. Dat kan op verschillende manieren: met sjabloons, stempels, uitsnijden of boetseren. Je kunt losse tegels maken met verschillende motieven of één geheel (’n tegeltableau) waar je mee aan de slag gaat. Het decoratiemateriaal bestaat uit stempelmateriaal en sjablonen, maar je kunt ook gebruik maken van natuurlijk materiaal dat je op het Fort vindt. Het werk wordt gekleurd met engobes (dat is gekleurd kleislib) of oxides.


De bedoeling van de workshops is dat je na een dag(-deel) een serie tegels hebt die je los gebruikt of als tableau. Tegen meerprijs kun je een dienblad aanschaffen waarin later de tegels gelijmd kunnen worden. Na de workshop worden de tegels voorzichtig gedroogd en biscuit gebakken. Daarna doen wij er een transparant glazuur overheen en bakken we het af.


We verzorgen de workshop in ons Atelier op Fort Maarsseveen, Herenweg 3, 3602 AM in Maarssen. De workshop begint om 10 uur, om 16.00 uur stoppen we. Wij verzorgen koffie, thee en lunch.


Meer info: Annelies (06-12147472) en Gerry (06-21153235)


Kosten: 75,00 inclusief koffie, thee, sapjes, lunch.


NB Voor groepen datum in overleg mogelijk.

bottom of page