top of page
onze bedrijven

Op Fort Maarsseveen hebben een aantal bedrijven hun vaste intrek genomen en leveren zij elk op hun wijze een bijdrage aan de activiteiten op het fort. Hieronder een korte beschrijving van elk van hen:

Pop up Paella

Logo AG wit.jpg

Naast catering bij klanten thuis of op locatie verzorgt Jeroen Verbraeken met Pop up Paella ook de ondersteunende horeca en het agendabeheer. Zijn passie voor Spanje en koken leveren originele en erg lekkere hapjes. En uiteraard ontbreekt ook de koffie met appelgebak niet op de kaart. Kom gerust eens langs en ontdek het fort met een tapa of bakkie koffie.

Keramiek atelier

IMG_0895.JPG.jpg

In remise 13 vindt u het keramiek- en beeldhouwatelier van Gerry en Annelies: Keramiek op het Fort. Ze zijn altijd aanwezig op maandag en dinsdag van 10 tot 16 uur, en andere dagen is mogelijk op afspraak. Zij organiseren er workshops (bijv. Raku-stoken), hebben twee-maandelijks op zaterdag Open Werkplaats en bieden stookservice. Kom eens langs en hun werk bewonderen.

Brandweer Maarssen

Brandweer.jpg

Duikers van de brandweer en van Dive Place oefenen wel eens op het fort met een spannende duik in onze reinwaterkelder. Omdat iedereen wel nieuwsgierig is naar hoe het er daar beneden uitziet hebben zij in 2013 een filmpje gemaakt van de duik… Ook nieuwsgierig? Bekijk het hier.

Cultuurmakelaar

UITagenda.jpg

Iedere vrijdag houdt de cultuurmakelaar van Stichtse Vecht van 10 tot 16 uur ’spreekuur’ op het fort. U bent van harte welkom voor een goed gesprek, het bespreken van een goed idee of andersoortige culturele inspiratie.

Ineke Schipstra Fotografie

Foto website Fort.jpg

Ineke Schipstra Fotografie heeft sinds okt 21 haar werkplek op het fort  in het Telegramkantoor. Ze is altijd aanwezig op donderdag van 10 tot 16 uur. Op andere dagen kun je een afspraak maken.

 

Of bezoek een van de portretdagen en/ of workshops die met regelmaat worden georganiseerd.

 

Hou haar website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Polderwachter

polderwachter.jpg

Nederlands enige polderwachter (het wandelende kunstwerk van beeldend kunstenaar Marcel Blekendaal) heeft zijn uitvalsbasis op het fort. Hij geeft er zijn gastlessen en vertelt er zijn verhalen over het Hollandse landschap met natuurlijk veel aandacht voor de waterlinie en het omliggende polderlandschap.

Vogeltelpost

vogelzwerm.jpg

Bovenop het fort heeft de Utrechtse vogelwacht haar telpost. Met enige regelmaat worden vanaf ons uitzichtpunt de overvliegende vogels geteld. De resultaten van de tellingen vindt u hier.

bottom of page