top of page

vr 01 apr

|

Fort Maarsseveen

Astrid Cattel: ECHT...

... iets is mooi als het echt is. Cabaret met emotie, zelfspot en herkenning van situaties uit het dagelijks leven.

Sorry, we zijn uitverkocht
Andere evenementen bekijken
Astrid Cattel: ECHT...
Astrid Cattel: ECHT...

Tijd & Locatie

01 apr 2022 20:00 – 02 apr 2022 22:30

Fort Maarsseveen, Herenweg 3, Maarssen, Netherlands

Over het evenement

OVER ASTRID

De bevlogen theatermaakster Astrid Cattel gaat solo. De actrice acteert o.a. sinds 11 jaar als de vaste stand in van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Afgelopen 2 theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans. Astrid heeft destijds haar regionale theaterschool verkocht om nu zelf in de spotlights te gaan staan.  

OVER DE VOORSTELLING

Cabaretière Astrid Cattel heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeengebracht. Zij wordt begeleid door haar pianist. Coaching heeft Astrid van Karin Bloemen.  

Met haar teksten en muziek verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt bezoekers mee in situaties uit het leven die wij allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Maar bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een stevige knipoog naar cabaret. 

Doordat Astrid haar jaren lange ervaring en haar persoonlijke warmte èn energie voelbaar zijn in de zaal, maakt dat het geheel tot chique, charmant amusement. Met verve treedt zij sinds september ’21 op en staat zij nu met een eigen programma ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’ op de planken. 

PROGRAMMA

Voorafgaand aan de voorstelling maakt Pop up Paella een heerlijke pan paella mixta, en een vegetarische pasta als alternatief. Programma is dan als volgt:

18:00 Inloop gasten

18:30 Diner

20:00 Start voorstelling

20:45 Pauze

21:15 Vervolg voorstelling

21:45 Einde

22:30 Laatste ronde bar

AANMELDEN

De voorstelling is in onze sfeervolle, maar kleine theaterzaal waar ruimte is voor maximaal 25 gasten. Meld je dus snel aan en verzeker je van een plek voor deze bijzondere voorstelling. Geef bij je aanmelding svp aan of je kiest voor paella of pasta. Kosten voorstelling inclusief eten € 47,50. 

Na aanmelding ontvang je een (automatische) bevestiging van aanmelding. Later volgt nog een definitieve bevestiging voor toegangsbewijzen inclusief een tikkie voor de betaling. Daarom vragen we bij aanmelding ook je mobiele nummer. Heb je geen mobiel nummer vul dan een 0 in.

Share This Event

bottom of page