top of page

zo 30 apr

|

Fort Maarsseveen

FORT ZON DAG apr

Elke laatste zondag van de maand een mix van alle activiteiten die we herbergen. Kom ontdekken wat er allemaal te beleven is OP HET FORT!

Je hoeft je voor deze activiteit NIET aan te melden
Andere evenementen bekijken
FORT ZON DAG apr
FORT ZON DAG apr

Tijd & Locatie

30 apr 11:00 – 17:30

Fort Maarsseveen, Herenweg 3, Maarssen, Netherlands

Over het evenement

Van 11.00 tot 17:30 openen we elke laatste zondag van de maand de deuren voor toneel, zang, dans, keramiek, fotografie, boeken, muziek, cabaret, poëzie, schrijven, tekenen, schilderen, beeldhouwen, filosoferen, verhalen vertellen, wandelen, fietsen, eten, kletsen. Of we vragen een beroemde dichter of landelijk bekende kunstenaar aan te schuiven. En vanaf 15:00 tot ongeveer 17:00 kun je genieten van live-muziek.

Deze dag is niet geslaagd zonder goed eten en drinken natuurlijk. En dus zal Pop up Paella zorgen voor een smakelijke bijdrage. Geniet de hele dag van een lekker hapje en drankje op ons heerlijke terras.

Kortom: de FORT ZON DAG op Fort Maarsseveen is een bijzonder leuk en gevarieerd evenement op de laatste zondag van de maand waarmee we gezellig uitpakken OP HET FORT. We houden de agenda op de site bij, dus kijk af en toe even wat er wordt gepland of geprogrammeerd. Reserveren is voor sommige onderdelen gewenst. 

Kom vooral kijken, genieten, ervaren, meedoen, workshoppen, ontmoeten, praten, eten, koffie doen, lezen, feesten, leren, lopen, dansen, en nog veel meer!

Share This Event

bottom of page