top of page

za 29 okt

|

Pop Up Paella

Nacht van de nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is. Kom naar onze nachtmarkt tussen 20:00 en 22:00.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Nacht van de nacht
Nacht van de nacht

Tijd & Locatie

29 okt 2022 20:00 – 30 okt 2022 22:00

Pop Up Paella, Herenweg 3, Maarssen, Netherlands

Over het evenement

Op zaterdag 29 oktober organiseert fort Maarsseveen in samenwerking met het IVN Vecht en Plassen weer een activiteit in het kader van de ‘nacht van de nacht’. Dit jaarlijkse evenement van de natuur en milieufederaties staat in het teken van de schoonheid van het donker.

Op het fort organiseren we een nachtmarkt met diverse onderdelen. De dames van Keramiek op het fort gaan aan de slag met barrelfire en demonstatie draaien op een elektrische draaischijf, er worden spannende verhalen verteld bij het kampvuur, bij een heldere hemel gaan we sterrenkijken (anders is er binnen een presentatie over de sterren), de dichters van Poëzie aan de Vecht dragen donkere gedichten voor en we maken een spannende wandeling door de donkere gangen van het fort. Dit alles voorzien van een hapje en een drankje door Pop up paella. Buiten op ons terras bij een vuurtje of binnen bij de kachel. In beide gevallen gezellig en warm.

De activiteiten starten om 20.00 uur en rond 22.00 uur doen we het licht uit.

Ronde 1: 20.15 uur

Ronde 2: 20.45 uur

Ronde 3: 21.15 uur

Kom zoveel mogelijk op de fiets. Auto’s kunnen worden geparkeerd op onze eigen parkeerplaats achter het fort (volg de borden). De avond is vrij toegankelijk, een vrijwillige bijdrage is van harte welkom!

Meer informatie over dit initiatief op www.nachtvandenacht.nl

Share This Event

bottom of page