top of page
AGENDA

Fort Maarsseveen is een culturele en kunstzinnige broed- en ontmoetingsplaats. Met grote regelmaat worden er activiteiten georganiseerd door muzikanten, theatermakers, kunstenaars en andere creatieve geesten. Op deze dagen vloeit muziek, theater en kunst samen met goed gezelschap en lekker eten. In ieder geval elke laatste zondag van de maand tijdens de FORT ZON DAG. Bekijk de agenda wat er de komende tijd te gebeuren staat.

De dag is niet geslaagd zonder goed eten en drinken natuurlijk. En dus zorgt Pop up Paella voor een smakelijke bijdrage. Geniet van een hapje en drankje op ons heerlijke terras. Wellicht wil je als afsluiting blijven eten.  Dat kan! We zorgen voor wat lekkers. Vaak, wat de kok het liefste maakt: en dat is een grote pan paella. Maar ook de bbq gaat regelmatig aan of we maken een heerlijke daghap. Houd onze agenda in de gaten en zie wat er te doen en te eten is. 

We willen maximaal van het leven genieten en mensen elkaar laten ontmoeten. Dus organiseren we regelmatig aanschuiftafels, vrijmibo's en andere excuses om lekker te eten en te drinken in goed gezelschap. Ook hier geldt: houd onze agenda in de gaten. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief dan mis je niets.

FortMaarsseveen1272.jpg
Bekijk onze agenda

Klik op de afbeelding om de details te zien en te lezen, en je natuurlijk aan te melden

Agenda

zondag 28 januari 2024

FORT ZON DAG jan

zondag 25 februari 2024

FORT ZON DAG feb

zaterdag 16 maart 2024

NL Doet 2024

zondag 31 maart 2024

FORT ZON DAG mrt

bottom of page