top of page
FORT ZON DAG DE LUXE

De forten in de Waterlinie openen hun deuren weer voor het zomerseizoen. Bij ons waren ze nooit echt dicht, maar wij doen graag mee met een feestje.

zondag 16 april 2023

LET OP: Deze activiteit ligt in het verleden.

Je kan je hiervoor dus niet meer aanmelden.

Image-empty-state.png

Daarom organiseren we zondag 16 april een FORT ZON DAG DE LUXE.  Dan openen we onze fris geschilderde deuren én vieren we de nieuwe jas van het fort én de start van het fortenseizoen 2023. Bij zo’n dubbele oopening past een heus ‘komt dat zien’. Al is het alleen maar omdat je even moet kijken naar de nieuwe inrichting.


Een FORT ZON DAG zit normaliter al vol kunst, muziek, creativiteit, lekkere hapjes en nieuwe ontmoetingen! Op deze eerste zondag van het nieuwe fortenseizoen op 16 april helemaal. Vandaar ook een FORT ZON DAG DE LUXE. Er is een openingshandeling die verricht wordt door wethouder Arjan Wisseborn die kunst en cultuur in zijn portefeuille heeft. Hij luidt het seizoen op eigen wijze in. Letterlijk, want er zal muzikaal lawaai te horen zijn. In het programma van die middag staat verder een rondleiding en speurtocht gepland. Ook gaan de dames van Keramiek op het Fort laten zien hoe ze ‘draaien’, is er een linoworkshop, een expositie van Martine van Es en zoals altijd is er muziek om de activiteiten te omlijsten.


Programma

11.00 koffie klaar en start doorlopende activiteiten

(oa workshops en speurtocht voor kinderen)

14.00 rondleiding door Marcel Blekendaal

14:30 openingsact Kanagawa

15.00 openingshandeling Arjan Wisseborn, wethouder kunst en cultuur Stichtse Vecht

15.30 livemuziek van Soundwell

18.00 aanschuiftafel paella door Pop Up Paella (svp wel aanmelden)


LET OP: kom je met de auto dan graag parkeren achter het fort. Voor meer info over route en parkeren klik hier

bottom of page