top of page

Events

Fort Maarsseveen is een culturele en kunstzinnige broed- en ontmoetingsplaats. Met grote regelmaat worden er activiteiten georganiseerd door muzikanten, theatermakers, kunstenaars en andere creatieve geesten. Op deze dagen vloeit muziek, theater en kunst samen met goed gezelschap en lekker eten. Bekijk de agenda wat er de komende tijd te gebeuren staat.

De dag is niet geslaagd zonder goed eten en drinken natuurlijk. En dus zorgt Pop up Paella voor een smakelijke bijdrage. Geniet van een hapje en drankje op ons heerlijke terras. Wellicht wil je als afsluiting blijven eten.  Dat kan! We zorgen voor wat lekkers. Vaak, wat de kok het liefste maakt: en dat is een grote pan paella. Maar ook de bbq gaat regelmatig aan of we maken een heerlijke daghap. Houd onze agenda in de gaten en zie wat er te doen en te eten is. 

We willen maximaal van het leven genieten en mensen elkaar laten ontmoeten. Dus organiseren we regelmatig aanschuiftafels, vrijmibo's en andere excuses om lekker te eten en drinken in goed gezelschap. Ook hier geldt: houd onze agenda in de gaten. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en dan mis je niets.

Bekijk onze agenda en

MELD JE AAN

FortMaarsseveen1272.jpg

Bekijk onze agend

Klik op de afbeelding om de details te zien en te lezen, en je natuurlijk aan te melden

Mistletoe

Boetseren 14-21 okt

zaterdag 14 oktober 2023

Mistletoe

Nacht van de nacht

zaterdag 28 oktober 2023

Mistletoe

Natuurwerkdag 2023

zaterdag 4 november 2023

bottom of page