top of page

vacatures

Fort Maarsseveen is volop in ontwikkeling. We verbeteren, vernieuwen en organiseren heel wat af. Wil jij meedoen en een steentje bijdragen? Wordt dan vrijwilliger. We hebben kleine en iets grotere klussen waar je tijd en energie in kunt steken. Wat dacht je van parttime fortwachter? Van maandelijkse gras- en groenmaaier? Van oproepkracht bij festivals en feestelijkheden? We hebben een fantastisch team van 15 tot 75 jaar, en zijn flexibel in werktijden. Meld je bij Jeroen. 

Per direct zijn we op zoek naar:

keuken hulp

Op Fort Maarsseveen verzorgt Pop up Paella de horeca. Zoals de naam al doet vermoeden dus in ieder geval vaak paella. En tapas. want de kok heeft een beetje een Spaanse tik. Maar we hebben ook een lunchkaart met andere gerechten zoals soep, salades en broodjes.

 

Vind jij het leuk om in de keuken te werken. Dan bieden wij je een leuke plek en collega's. Geen, weinig of veel ervaring, alles is welkom. We zijn volop in ontwikkeling dus genoeg te doen.

 

Je wordt onderdeel van ons gezellige en enthousiaste horeca-team van Pop up Paella. Interesse? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een kennismakinggesprek. 

Personeel in actie terras keuken11.jpg
bottom of page