openingstijden

MAANDAG T/M VRIJDAG

kun je van half elf (10:30) tot half zes (17:30) het terrein op en een kopje koffie of thee maken in onze doe-het-zelf-bar buiten. Let op: er is dus geen horeca. Wel een aardige vrijwilliger die de functie van fortwachter bekleedt en die je het een en ander kan vertellen over het fort (al is het maar waar het toilet is).

ZATERDAG EN ZONDAG

ben je eveneens van half elf (10:30) tot half zes (17:30) welkom en dan is er wel horeca. Geniet van een vers gezet bakkie cappuccino met wat lekkers, lunch of tapas van de kleine kaart. Afhankelijk van de hoeveelheid zon en temperatuur kun je lekker genieten op ons fijne terras of binnen in ons gezellige café. 

RESERVEREN

OP HET FORT kun je heerlijk uitgebreid lunchen, borrelen, dineren of een feestje vieren. Dat kan altijd!  Maar dat willen we dan graag van tevoren weten. Dan zorgen wij voor een lekker menu en voldoende voorraad.

EVENTS

Met grote regelmaat worden er activiteiten georganiseerd door muzikanten, theatermakers, kunstenaars en andere creatieve geesten. Op deze dagen vloeit muziek, theater en kunst samen met goed gezelschap en lekker eten. Bekijk nu onze agenda voor de activiteiten en bijbehorende tijden.​

TOT SNEL

stempel transparant