Bord Open.png

Kom langs. We zijn dagelijks geopend van

 

10:30 – 17:30.

 

Door de week

Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom OP HET FORT. Voor een korte pauze met koffie tijdens je fietstocht of om nu dan toch écht eens het fort te bekijken. Bezoek de expositie of lees lekker stilletjes een boek op een bankje. Op ons terras en op tal van andere plekken op het terrein staan picknick-tafels. Koffie en thee staan voor je klaar. Als je wilt met een koekje.

Weekend

Ook in het weekend zijn we open. Dan strijk je neer OP HET FORT voor een uitgebreider bezoek. Maak het uitje compleet met eten en drinken dat verzorgd wordt door Pop up Paella. Op zaterdag en zondag hebben we een kleine kaart met tosti’s, soep, een frietje of andere snacks. En zoals de naam al doet vermoeden geeft de kok het vaak nog een Spaans tintje. Wil je meer? Anders? Bel of mail dan even een paar dagen van tevoren.

openingstijden

Reserveren

OP HET FORT kun je uitgebreid lunchen, borrelen, dineren of een feestje vieren. Dat kan altijd! Laat ons van tevoren weten als je komt met een groep vrienden of familie. Dan zorgen wij dat we de juiste hoeveelheden in huis hebben. Dan kun jij genieten van het goede gezelschap en de gastvrijheid van het fort. Lekker loungen op ons terras, borrelen aan een statafel of sfeervol lunchen aan de houten tafels onder de bomen. Neem contact op met Jeroen en vraag wat er mogelijk is.

 

Events

Fort Maarsseveen is een culturele en kunstzinnige broed- en ontmoetingsplaats. Met grote regelmaat worden er activiteiten georganiseerd door muzikanten, theatermakers, kunstenaars en andere creatieve geesten. Op deze dagen vloeit muziek, theater en kunst samen met goed gezelschap en lekker eten. Bekijk nu onze agenda.

stempel transparant

TOT SNEL