top of page

Ik ben Lonneke Idema, een illustrator uit Utrecht. Tekenen hoeft niet altijd heel ingewikkeld te zijn. Met een zwarte pen kan je al een heel eind komen. In deze workshop leer je gedetailleerde illustraties te maken door middel van pointillisme.

Website

Email

Telefoon

Lonneke Idema – Illustraties

Beeldhouwen voor beginners! Nancy helpt u bij de eerste klappen op weg naar uw eigen kunstwerk voor op de schoorsteenmantel.

Website

Facebook: Nancyspeksteenles

Email

Telefoon

Nancy van Heerde – speksteen bewerken

Deze workshop ‘for absolute beginners’ neemt je mee door de wonderlijke wereld van de mondharmonica. Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. Deelnemers krijgen een Homesick Bluebird mondharmonica kado. Dat geeft ook de mogelijkheid om verder te oefenen.

Website

Email

Telefoon

06 – 290 764 81

Hans de Vries – mondharmonica

Marcel geeft al jaren gastlessen aan de basisscholen. Een van de leukste lessen in die over land-art en die bieden wij nu ook als workshop aan op het fort! Na een korte introductie in deze kunstvorm gaat u buiten zelf aan de slag. Vergeet aan het eind net een foto te maken! Want land-art heeft de gewoonte om na verloop van tijd weer geheel op te gaan in haar omgeving…

Website

Email

Telefoon

06 – 15 37 32 26

Marcel Blekendaal – Land-art workshops
workshops
bottom of page