top of page
Lange tafel terras4.jpg
BORREL

Het terras voor het fort is een goed bewaard geheim. In de eerste zonnestralen, uit de wind, kun je er heerlijk zitten. En bij slecht weer kun je terecht in ons gezellige café. Fort Maarsseveen is een geliefd plekje om af te spreken, bij te kletsen en te borrelen met vrienden, buren, collega’s of familie. Nodig uit wie je wilt. Wij zorgen voor een lekker drankje en hapje.

 

Doordeweeks schenken we alle drankjes, eventueel met een bakje  olijven, schaaltje nootjes of stukjes manchego-kaas. In het weekend is de keuken geopend en serveren we naast de drankjes andere hapjes. Denk aan bitterballen of garnalenkroketjes. 

 

Je bent van harte welkom om te komen borrelen op Fort Maarsseveen. Wil je zeker zijn van een plek of heb je bijzondere wensen? Neem dan even contact op. Wil je met een grote groep komen borrelen? Gezellig! Ook dan vragen we je om ons even te contacten. Dan kijken we wat de wensen zijn en reserveren we een leuk plekje in ons fort of op ons terrein. 

 

Wil je een VRIJMIBO doen met jouw collega’s of vrienden? Wij zijn voor. Meer info is te krijgen via Jeroen. Neem contact met hem op.

bottom of page