top of page
Fort boven drone.JPG
teambuilding

Fort Maarsseveen is bij uitstek geschikt voor een dag inspirerende teambuilding op een bijzondere locatie. Anders dan anders. Historisch erfgoed, stoer, industrieel met comfortabele inrichting. De uitnodigende sfeer, het ruige terrein en de diverse ruimtes maken het fort uitermate geschikt voor teambuilding.

Dat begint al bij aankomst met de overtocht van het voetveer. Je bent direct uit de normale gang van zaken en komt terecht in de omgeving van het fort. De verschillende ruimtes in het fort, het terras en het terrein staan tot je beschikking voor diverse activiteiten.

 

Bij een teambuilding hoort natuurlijk ook een hapje en drankje. Koffie met gebak bij aankomst, een lekkere lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner? Je zegt het maar. Onze specialiteit is een grote pan paella, maar ook de bbq zorgt ook voor een feestje met heerlijk eten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

activiteiten

Misschien heb je zelf al leuke activiteiten geboekt en zoek je nog een geschikte locatie. Dat zijn wij dus. We kunnen ook helpen bij het vinden van activiteiten. We werken samen met partners die regelmatig activiteiten bij ons op het fort organiseren.

Bekijk de lijst met onze partners

Tineke Krakers-Portret boetseren (1).jpg
Leuke worksop.nl-Mopperworkshop.jpg
bottom of page