top of page
rondleiding

Het fort heeft een stoer verhaal te vertellen. Vol met bijzondere details en gebeurtenissen. Kom je eens luisteren? Je kunt het fort live bezoeken. En vragen naar een rondleiding. Die wordt gegeven door diverse fortwachters. Het fort en het fortterrein is elke dag te bezoeken. Als je zeker wilt zijn dat er iemand is die je meer kan vertellen, moet je even bellen.

Voor groepen

De rondleiding is ook erg leuk voor groepen. En past uitstekend bij een vergadering of training op het fort. Vraag er eens naar. 

Virtuele tour
Je kunt hier ook starten met de
virtuele rondleiding. Dit Rondje Fort is gemaakt door Ton Lindeman, vrijwilliger van het fort. Hij heeft Fort Maarsseveen vastgelegd op 360-graden foto’s en voorzien van historische informatie. Zo kun je in de keuken kijken van het fort en zien hoe het fort ingedeeld is. Je kunt zelfs op plekken komen waar je normaal niet mag komen.​

Education-at-Fort-Maarsseveen.jpg
Buitenkans

Kom langs!! Dat vinden we gezellig. Zie onze openingstijden

Buitenkans! Gratis rondleiding elke zondag in de maand juli!

Ontdek Fort Maarsseveen!

Voor iedereen die het stoere verhaal van Fort Maarsseveen als Unesco Werelderfgoed zelf wil horen, is er een bijzondere rondleiding. Een wandeling onder leiding van een fortwachter die de geschiedenis en alle hoeken en gaten van de plek op zijn duimpje kent.
Met gratis koffie en heerlijke pastel de nata.

Meld je hier aan: 
ovv kortingscode

‘Buitenkans 1881’.

 

bottom of page