top of page
IMG_6339.JPG

Feestje vieren

Fort Maarsseveen is een hele fijne plek om met een groep iets te vieren. Zowel de ruimtes binnen als het terrein buiten leent zich uitstekend voor feestjes. Zo is ons terras een goed bewaard geheim. Direct voor het fort kun je in de eerste zonnestralen, uit de wind, heerlijk zitten. Maar we hebben ook plek op ons terrein onder de bomen. Bij minder weer of in de winter kun je binnen in het fort terecht. Met de kachel aan is het er goed toeven. Die comfortabele temperatuur kunnen we trouwens ook verzorgen in een tent op het terras. Dan plaatsen we gasbranders.

 

Voor elk feestje maken we in overleg met jou een plan. Wij denken mee met jouw wensen. Op jouw feest is het vooral belangrijk zelf te genieten en tijd te hebben om bij te kletsen met alle gasten. Daarom nemen wij al het werk uit handen en zorgen dat alles soepel en vlotjes verloopt.

Borrel met tapas 

We maken originele en vooral erg lekkere tapas bij de borrel. Met het eerste glaasje in de hand treffen de gasten elkaar in een feestelijk aangeklede locatie, waar de muziek draait en de eerste tapas op de tafels staan. Zodra een groot deel van de gasten is gearriveerd en het feest lekker op gang is zullen we meer tapas op de tafels bijzetten of ermee rondgaan.

Paella of…?

Als hoofdgerecht kan een bbq, pastagerecht of 3 tot 5 gangen-diner. Maar leukste is toch de specialiteit van het huis: paella. Deze wordt ter plekke in een grote pan bereid. Halverwege het uitserveren van de tapas starten we dan met de bereiding van de paella. Terwijl de gasten genieten van de heerlijke tapas zal de geur van de paella de eetlust verder opwekken. En zij die het leuk vinden kunnen natuurlijk een kijkje nemen bij de kok.

 

Dessert

Ter afsluiting van het eten serveren we dessert, of doen een rondje koffie en thee met natuurlijk wat lekkers erbij. Wat dacht je van ver gebakken pastel de nata, of amandel-sinaasappeltaart of cheesecake. Lekkerrrrrr!

 

Gezellig door

Na de koffie gaat het feestje nog gezellig door. Als het donker wordt, steken we gezellig de lichtjes aan. Wordt het wat fris dan komen daar de vuurkorven bij. Neem nog een drankje, want de koelkast staat er nog en vullen we aan indien nodig. Wil je lekker dansen? Dat kan in onze theaterzaal die we dan inrichten als mini-discotheek. Voetjes van de vloer!

12.jpg

Later op de avond gaan we desgewenst nog rond met wat bitterballetjes of andere snacks. En om 22:30 kondigen we het laatste rondje aan. In verband met onze vergunning moet het fort stil en verlaten zijn om 23.00 uur. Maar wij weten zeker dat jullie dan een heerlijk en bijzonder gezellig feestje hebben gehad.

Heb je er zin in gekregen? Heb je interesse om jouw feestje, team-bijeenkomst of familiedag bij ons te vieren?

 

Neem contact op dan bespreken we de wensen en mogelijkheden. Tot snel!

bottom of page