top of page
Activiteiten

Fort Maarsseveen is een culturele en kunstzinnige broed- en ontmoetingsplaats. Met grote regelmaat worden er activiteiten georganiseerd door muzikanten, theatermakers, kunstenaars en andere creatieve geesten. Op deze dagen vloeit muziek, theater en kunst samen met goed gezelschap en lekker eten. In ieder geval elke laatste zondag van de maand tijdens de FORT ZON DAG. Bekijk de agenda wat er de komende tijd te gebeuren staat.

De dag is niet geslaagd zonder goed eten en drinken natuurlijk. En dus zorgt Pop up Paella voor een smakelijke bijdrage. Geniet van een hapje en drankje op ons heerlijke terras. Wellicht wil je als afsluiting blijven eten.  Dat kan! We zorgen voor wat lekkers. Vaak, wat de kok het liefste maakt: en dat is een grote pan paella. Maar ook de bbq gaat regelmatig aan of we maken een heerlijke daghap. Houd onze agenda in de gaten en zie wat er te doen en te eten is. 

We willen maximaal van het leven genieten en mensen elkaar laten ontmoeten. Dus organiseren we regelmatig aanschuiftafels, vrijmibo's en andere excuses om lekker te eten en te drinken in goed gezelschap. Ook hier geldt: houd onze agenda in de gaten. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief dan mis je niets.

FortMaarsseveen1272.jpg
partners

Natuurlijk kunnen deze muzikanten, theatermakers, kunstenaars en andere creatieve geesten ook een activiteit organiseren voor jou en groep familie of vrienden. Zodat op jouw feestje ook de muziek, theater en kunst samenvloeit met goed gezelschap en lekker eten. Kijk maar eens naar onze lijst van partners. Misschien zit hier iets leuks tussen voor jou. Heb je zelf al een leuke activiteit gevonden? Van harte welkom om dat te doen op ons Fort.

bottom of page