top of page
Activiteiten

Fort Maarsseveen heeft als doelstelling een culturele en creatieve broed- ontmoetingsplaats te zijn. 

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd in samenwerking met een brede kring van cultureel ondernemers en liefhebbers van kunst, cultuur en natuur. Ook doen we veel aan educatie in samenwerking met scholen.

Het fort beschikt o.a. over een mini-theater waar we met regelmaat kleinschalige voorstellingen en concerten organiseren zoals muziek, theater, dans of film, Soms gerenommeerde namen, maar vaak ook hobbyisten en try-outs van startende artiesten (die later wellicht doorbreken).

 

Naast alle activiteiten zijn we van zo veel mogelijk geopend geopend voor het publiek. Als rustplaats tijdens je fietstocht, om het fort te bekijken, onze expositie te bezoeken of gewoon om lekker een boekje te lezen. 

 

Op vrijdag t/m zondag kan dit bovendien onder het genot van een lekker hapje en/ of drankje. Op het fort zijn een aantal bedrijven gevestigd, waaronder cateraar Pop up Paella, die op het fort de horeca verzorgt.

Kortom, alle reden om eens langs te komen en het fort en onze activiteiten te ontdekken. Lees verder over onze diverse activiteiten en bekijk vooral ook onze agenda. Tot snel!

 

bottom of page