top of page
Workshops

Fort Maarsseveen is een culturele en kunstzinnige broed- en ontmoetingsplaats. Wie Fort Maarsseveen zegt, zegt kunst en cultuur. Er zijn ateliers en er is een expositieruimte. Keramiekkunstenaars en ook beeldhouwers hebben hun eigen atelier waar ze hun kunsten beoefenen én ook aan jou willen tonen.

 

En we hebben het Marjoke-atelier dat we flexibel inzetten. Hier werken af en toe flexwerkers en worden regelmatig creatieve workshops georganiseerd zoals schilderen, tekenen en boetseren. Dit gebeurt door de kunstenaars van het fort zelf en van buiten.

 

Zo is er elke maandag de workshop van Keramiek op het fort, kun je bij Tineke Krakers portret boetseren en geeft Martine van Es vaak op de FORT ZON DAG schilder- en tekenles. Interesse? Bekijk onze agenda. Daar staat altijd wel iets bij. Of neem contact op. Dan organiseren we een workshop van jouw interesse.

 

Wie ‘Ontdek Fort Maarsseveen’ zegt, ontdekt én doet kunst en cultuur.

TIP: Op FORT ZON DAG stellen wij ons atelier gratis beschikbaar aan kunstenaars die hun kunsten willen tonen of een korte demo of workshop willen geven. Ben jij kunstenaar en wil jij dit? Neem contact met ons op!

bottom of page