top of page
FortMaarsseveen0031.jpg
theater

Fort Maarsseveen is een culturele en kunstzinnige broed- en ontmoetingsplaats. En als je kunst en cultuur zegt, hebben we het natuurlijk ook over theater. Wij ondersteunen initiatieven graag en bieden een plek aan kleine groepen.

 

Onze theaterzaal is klein maar fijn. In huiskamersfeer geschikt voor kunstvormen waarbij een voorstelling wordt opgevoerd voor een publiek van 20 tot 30 personen. Maar als we groter denken, gaan we naar buiten en gebruiken we ons terrein. Bij goed weer speel je gewoon in de openlucht en bij slecht weer in mooie tenten. Dat kan ook! Wij gebruiken onze buitenruimte elk jaar met het VORT!Festival. Dus we hebben ervaring.

Fort Maarsseveen bruist van de activiteiten. Niet alleen door onszelf georganiseerd, maar vooral ook door jou! We hebben ruimte, horeca, vrijwilligers en denken graag mee. Misschien organiseer jij bij ons een lezing, film, workshop, dans of theatervoorstelling. Doen! Neem contact op over de vele mogelijkheden.

Voetlicht

Al actief bij ons is toneelgroep Voetlicht. De spelers oefenen elke dinsdagavond in het theater en houden voorstellingen in het land. Bij ons kun je in ieder geval jaarlijks op het VORT!Festival van hen genieten.

 

Lijkt het je leuk om ook toneel te spelen? Zie de website en neem contact op met ze. Ze zoeken nog mensen.

Voetlicht 1.jpg
bottom of page