top of page
Bord voorzijde fort.JPG
openingstijden

ZOMER        1 mrt - 1 nov     10:30 - 17:30

WINTER      1 nov - 1 mrt     10:30 - 16:30

 

In de zomer zijn we alle dagen van de week open van 10:30 tot 17:30 uur. In de winter sluiten we een uurtje eerder om 16:30 uur. Afhankelijk van de hoeveelheid zon en temperatuur kun je lekker genieten op ons fijne terras of binnen in ons gezellige café.

Doordeweeks van maandag tot en met vrijdag ontvangt een fortwachter je. Die serveert desgewenst een drankje en kan over het fort en de exposities vertellen. De keuken is alleen in het weekend en tijdens feestdagen of events open voor lunch of tapas.

Op reservering ben je in principe altijd welkom. Zowel doordeweeks als in het weekend, in de ochtend ‘s middags of ‘s avonds. Dus wil je met een groep komen om iets te vieren, heb je een vergadering of wil je iets te presenteren? Neem contact op. Dan zorgen wij een juiste ruimte en ook voor een lekker menu helemaal naar jouw wens en budget.

 

NB Het kan een keer gebeuren dat alleen het fortterrein (en niet het fort) open is. Dan mag je zelf het terrein verkennen. En in de zelfbedieningshoek bij de open luiken kun je dan een kopje koffie of thee pakken.

bottom of page