top of page
Bord voorzijde fort.JPG
Route

Leuk dat je Fort Maarsseveen komt bezoeken. We zijn goed te bereiken met de fiets, auto en het OV.

 

FIETS

Fort Maarsseveen ligt op steenworpafstand van Maarssen. Met de fiets ben je in acht minuten vanaf Maarssen-dorp bij het fort. Vanaf station Maarssen doe je er ongeveer een kwartier over.

AUTO

Met de auto is het fort goed te bereiken. Om de overlast voor omwonenden te beperken verzoeken je op ons parkeerterrein aan de achterzijde te parkeren. Je kunt ons terrein dan bezoeken via het handveer.

SLECHT TER BEEN of lossen/ laden

Voor mensen die slecht ter been zijn, of lossen en laden, kun je kort aan de voorzijde aan de Herenweg 3 parkeren.  

 

LET OP BIJ GEBRUIK NAVIGATIE: Kies voor Fort Maarsseveen ipv Herenweg 3. 

Dan stuurt de navigatie je naar onze buren (Post boomkwekerij).

OPENBAAR VERVOER

Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar, want het fort heeft een bushalte voor de deur: halte Wilgenplas. Naar deze halte rijden er geen vaste lijnen, maar je kan een bus bestellen:  U-flex. Deze rijdt maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 00:30 uur de volgende dag. Op zaterdag van 07:00 tot 00:30, en op zondag van 08:00 uur tot 00:30. 

Reserveren kan via de app ‘Qmove’.  Ook is het mogelijk om telefonisch te boeken via 0900 - 01 04. Je moet minimaal 30 minuten voor het gewenste vertrek reserveren, maar het kan ook veel eerder, namelijk tot 28 dagen voor vertrek. Uiterlijk 20 minuten voor vertrek krijg je een berichtje met de definitieve vertrek- en aankomsttijd. Meer info . . .

Dichtbij aan de rand van Maarssen is ook een bushalte waar wel vaste lijnen op rijden. Dit is halte Maarssenveensvaart. Dat is op ongeveer 15 minuten lopen van het fort.  De tijden van de bus vind je op 9292

bottom of page