top of page
vergader expositie zaal ruimte9.jpg
Training

Fort Maarsseveen is bij uitstek geschikt voor een inspirerende training die om een bijzondere locatie vraagt. Anders dan anders. Historisch erfgoed, stoer, industrieel met een comfortabele inrichting. De uitnodigende sfeer, het ruige terrein en de diverse ruimtes maken het fort uitermate geschikt voor effectieve trainingen.

Dat anders dan anders begint al bij aankomst op het parkeerterrein achter het fort met de overtocht van het voetveer. Je bent direct uit de normale gang van zaken in de inspirerende omgeving van het fort. Afhankelijk van het weer ontvangen wij je in ons gezellige cafe of op ons zonnige terras. En dan aan het werk met de training. De verschillende ruimtes, het terras en het terrein staan ter beschikking voor pauzes en “break-outs”. Probeer het maar eens!

De trainingsruimte is 7 x 5 meter met een grote tafel in het midden. Standaard staan er twaalf stoelen, maar in overleg breiden we de ruimte uit met meer zitplaatsen. Alle voorzieningen voor een soepele training zijn aanwezig. TV met HDMI, flipover, whiteboard en beamer. En natuurlijk zorgen we ook voor koffie, thee en water dat je zelf onbeperkt kunt pakken. 

Ben je met meer dan twaalf personen? Geen probleem. We kunnen de ruimte aanpassen tot een capaciteit van 25 personen. En we hebben meer ruimtes, die ook ter beschikking staan.

 

Buiten op ons terrein kan trouwens ook en is volop plek. Buiten in de openlucht of overdekt in de legertent. Neem contact op en wij maken een voorstel op basis van jouw wensen en ideeën. 

bottom of page