top of page
marjoke atelier12.jpg
Exposities

We zeiden het al: wie Fort Maarsseveen zegt, zegt kunst en cultuur. We noemen onszelf een broedplaats. Omdat we ateliers hebben. Met daarin de dames van Keramiek op het fort en de beeldhouwers van Werk in Steen. Dat vraagt ook om ruimtes om te tonen wat er gemaakt is. Door kunstenaars van het fort zelf, maar ook door kunstenaars van buiten.

 

Fort Maarsseveen beschikt over een aantal zeer inspirerende ruimtes: van de ruime en lichte manschappenverblijven tot een spannende kruitgang. En natuurlijk hebben we een mooi groen eiland dat zich goed leent voor buitenexposities. Wij zien deze ruimtes graag gevuld met inspirerende kunstwerken.

 

Elke maand is er een andere expositie. Dat is ons beleid. Zo ontdek je nog eens wat kunst en cultuur.

 

Heb je ook iets te exposeren? Meld je en informeer naar de mogelijkheden.

 

Expositie NU

nu

te

zien

zondag 28 januari

-

donderdag 22 feb

Beeldhouwwerk

Cursisten werk in steen

De veelzijdigheid van het werken in steen. Dat laten de beelden van de ± 15 (soms al heel ervaren) cursisten beeldhouwen zien: allerlei steensoorten, verschillende stijlen, zowel abstract als figuratief. Gemene deler is dat alle exposanten cursus volgen bij beeldhouwer Fieke de Roij. Zij werkt in Utrecht en op fort Maarsseveen, en geeft al vele jaren beeldhouwles, ook in Frankrijk. En, sinds kort in de zomer op het fort."

binnenkort

zondag 25 februari

-

zondag 14 april

Afbeelding 1.jpeg

Dorp in het wild

Martine en Jos

geweest

Eigen werk

Fort kunstenaars

Dubrodochter, waar ik weg kom

Annet Koops

Mysterious Life

Marleen van Beuzekom

Oekraine

Niftarlake

Rond het fort

Sarah Fokke

bottom of page