top of page
marjoke atelier12.jpg
Exposities

We zeiden het al: wie Fort Maarsseveen zegt, zegt kunst en cultuur. We noemen onszelf een broedplaats. Omdat we ateliers hebben. Met daarin de dames van Keramiek op het fort en de beeldhouwers van Werk in Steen. Dat vraagt ook om ruimtes om te tonen wat er gemaakt is. Door kunstenaars van het fort zelf, maar ook door kunstenaars van buiten.

 

Fort Maarsseveen beschikt over een aantal zeer inspirerende ruimtes: van de ruime en lichte manschappenverblijven tot een spannende kruitgang. En we hebben een mooi groen eiland dat zich goed leent voor buitenexposities. Wij zien deze ruimtes graag gevuld met inspirerende kunstwerken.

 

Elke maand is er een andere expositie. Dat is ons beleid. Zo ontdek je nog eens wat kunst en cultuur. Heb je ook iets te exposeren? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

LET OP: onze expositiezaal wordt ook verhuurd als vergaderzaal. Als dit het geval is dan is de expositiezaal dus niet toegankelijk.

 

Kom je dus speciaal om de expositie te bekijken neem dan vooraf contact met ons op om dit te checken.

Expositie NU

nu

te

zien

zondag 26 mei

-

zondag 23 jun

Schilderijen in olieverf

Marloes Molenaar

Marloes (geb. 1951, Amstelveen) is sinds 1996 lid van de Maarssense Kunstschilders en vanaf 2010 vaste deelnemer aan de Kunstronde Vecht en Plassen. Dit is wat zij zelf zegt als introductie op haar werk.
Altijd de strijd met het onderwerp en de kleuren. Hoe het beeld te vangen. Soms een fel dan weer getemperd kleurgebruik. Liefst buiten, vaak binnen. Een kunstzinnige visie te geven op een alledaags tafereel of onderwerp. Met plezier in mijn werk vastleggen wat op dat moment belangrijk is.

Meer info: https://marloesmolenaar.exto.nl/

binnenkort

zondag 7 jul

-

zondag 25 aug

Afbeelding 1.jpeg

Haastige spoed

Michel Scherf (HKU)

geweest

Breaking free

Jolanda Valk

Mysterious Life

Marleen van Beuzekom

Dorp in het wild

Martine en Jos

Oekraine

Niftarlake

Beeldhouwwerk

Cursisten werk in steen

Rond het fort

Sarah Fokke

Eigen werk

Fort kunstenaars

Dubrodochter, waar ik weg kom

Annet Koops

bottom of page