top of page
vergader expositie zaal ruimte12

vergadering

Fort Maarsseveen is bij uitstek geschikt voor een vergadering die om een inspirerende locatie vraagt. Anders dan anders. Historisch erfgoed, stoer, industrieel met een comfortabele inrichting. De uitnodigende sfeer, het ruige terrein en de diverse ruimtes maken het fort uitermate geschikt voor goede vergaderingen.

Dat ‘anders dan anders’ begint al bij aankomst op het parkeerterrein aan de achterkant van het fort met de overtocht van het voetveer. Je bent direct uit de normale gang van zaken in de inspirerende omgeving van het fort. De verschillende ruimtes, het terras en het terrein staan ter beschikking voor pauzes of als “break-outs”. De vergadertafel staat in de expositiezaal, dus je zit letterlijk in de kunst. En dat is uit de kunst 😊!

De vergaderruimte is 7 x 5 meter met een grote tafel in het midden. Standaard voorzien van twaalf stoelen, maar desgewenst kunnen we in overleg uitbreiden met meer zitplaatsen. Alle voorzieningen voor een soepele en effectieve vergadering zijn aanwezig. TV met HDMI, flipover, whiteboard en beamer. En natuurlijk zorgen we ook voor koffie, thee en water. Dat kun je zelf onbeperkt pakken. En wil je een lunch, borrel of afsluiten met een lekker diner, dat kan! Neem contact op en wij maken een voorstel op basis van jouw wensen en ideeën.

Unieke veragderlocatie Utrecht
bottom of page