top of page

Koudetraining.nu

Website

Contactpersoon

Email

Telefoon

+31 620 688 724

In deze avontuurlijke workshop maak je kennis met de kracht van koud water. Een positieve boost voor de mentale en fysieke weerbaarheid. Geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding en strategische sessies.

Workshop kracht van koud water

In deze avontuurlijke workshop maak je kennis met de kracht van koud water. Een positieve boost voor de mentale en fysieke weerbaarheid. Met behulp van focus en speciale ademtechnieken leren de deelnemers op een ontspannen manier het koude water te trotseren. Er is de mogelijkheid om als groep te gaan winterzwemmen in de Maarsseveense Plassen of het ijsbad in te gaan. In de voorbereiding krijgen de deelnemers uitleg over de gezondheidsvoordelen en achtergrondinformatie over hoe ze zelfstandig door kunnen gaan met de beoefening van koudetraining. Geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding en strategische sessies. De workshop wordt verzorgd door Vincent Feith van het Centrum voor Koudetraining.

- Workshop tot max 20 personen: €550 als de groep gaat winterzwemmen in de Maarsseveense Plassen, €750 wanneer er een ijsbad wordt opgebouwd. (Voor grotere groepen wordt een offerte op maat gemaakt.

bottom of page